Under men inte nere (3 bilder)

Under rönnen med blicken mot skyn. Jaaa!

Grenar

Rönngren2Bilderna gör sig bäst i stort format. Klicka!

36 kommentarer på “Under men inte nere (3 bilder)”

 1. Vackra bilder på rönnen
  Fina färger.

  Gilla

 2. Fint och du har så rätt, bilderna, speciellt den här gör sig allra bäst i större format.

  Gilla

  • Den här… de här. Vad det är knepigt med läsaren som inte visar alla bilderna på en gång! Och tack, Anita!

   Gillad av 1 person

   • Jag tittar aldrig på bilderna via läsaren. Den använder jag bara för att hitta nya inlägg. Beöker alltid de jag kommentarar. Hos dig såg jag bara två bilder och den övre går vad jag minns inte att förstora , den är ju redan stor. Nu när jag tittar ser jag båda de klickbara bilderna.

    Gilla

    • Det var nog bara för att du skrev ”den här”. Tre bilder är det, konstigt om du bara såg två. Nog är det något knepigt med Wp nu igen. Jag är så irriterad på läsaren för att det är många som bara tittar där och man ser bara en bild. Jag har svårt för att ta mig fram på Wp nu, när jag klickar någonstans så hamnar jag alltid på fel blogg hela tiden och gillanden får jag klicka flera gånge i innan det fastnar. De kanske håller på med ändringar igen.

     Gillad av 1 person

     • Det du nämner har jag inte upplevt mer än att läsaren blivit sämre. Verkar ju jättejobbigt så som du beskriver det men hoppas det ordnar sig. Vill ju så gärna ha kvar dig bland mina favoriter.

      Gilla

      • Jag tänkte att de kanske var för att min dator var överbelastad, men det verkar inte bli bättre trots att jag har skaffat mer utrymme. Sen upptäckte jag att du hade fallit ur mitt följaflöde och det var förklaringen till att jag inte såg dina inlägg i läsaren. Märkligt.

       Gilla

 3. Lågt ifrån högt men inte nere – himmelsvid utsikt på vackra blad!
  Kram

  Gilla

  • Du vet när man står under ett träd och blickar uppåt, särskilt i dessa dagar med höstfärgerna, det är en speciell jubelkänsla.
   Kram

   Gilla

 4. Härliga bilder… och vem älskar inte höstens färger?! 🍁🍂❤

  Gilla

 5. Härliga höstfoton! Och passande rubrik 🙂

  Gilla

 6. helt underbar bilder på rönnarna! i den vinkeln ser dom exotiska ut, som stora flika palmblad t ex. jag säger: läckert!!!!

  Gilla

  • Tack så väldigt mycket, Heanku! Jag sökte aktivt efter en rönn med färger och blev helglad när jag hittade en så grann. När man tittar upp rakt in i lövverket så… känner man hösten i sig.

   Gilla

 7. Så vackert att titta upp på trädet och dina bilder är underbara. Har försökt några gånger men det blir inte bra. 🙂

  Gilla

  • Men tack, Anki! Som jag skrev så blev jag på väldigt gott humör när jag stod där, det blir en sån skönhetsupplevelse. Ge dig inte, pröva fler gånger, jag tror säkert att det blir bra. Trägen vinner!

   Gilla

 8. Så vackert att se det underifrån. Det är nog inte så många (utan kamera) som ser löven ur det perspektivet. Man kan inte vara nere när man ser något så vackert. Väldigt snyggt!

  Gillad av 1 person

  • Visst är det vackert när man står under träd med färggranna löv och tittar uppåt. Du har nog rätt, det är kanske inte så många som gör det, de har inte tänkt på det. Tack, snälla Kristallina!

   Gillad av 1 person

 9. Snyggt avbildning. Och fiffig rubrik.

  Gilla

 10. Vackra bilder, kontrasten mellan himlen och trädet är så härlig. 🙂 Härlig vy du fotograferat från.

  Gilla

 11. Wow vilka bilder … bara gillar dem … tack!
  Ja bilderna gör sig bäst som stora *sant*
  Den stora bilden med sin rymd och sitt ljus *wow*
  /kram

  Gilla

 12. Ljuvliga bilder, underbara färger. Som sprakande eldar. Häromdagen gick jag förbi en stor buske med alldeles blodröda blad men självklart var kameran kvar hemma… Skulle ju bara till affären och handla. Hoppas vädret visar sig på sin bästa sida så ska jag passa på att gå dit och fota. Skulle faktiskt gärna ha den typen av buske i min nästa trädgård. Ska nog googla på blodröda blad under hösten 🙂

  Gilla

  • Men vad säger du, Susanne? Var kameran inte med?! Haha, nån liten har man väl alltid med sig? Vägen till och från affären har ställt upp med många bilder. Roligt att du hittade en buske som du kanske kan skaffa till din nya trädgård! Jag träffade på många buskar med röda blad under min snabba jakt efter höstfärger. Tack för beröm!

   Gillad av 1 person

 13. Underbara bilder och jag vet samt känner känslan när jag förstorar dina bilder! 🙂

  Gilla

 14. Naturens konstverk! Det enda som är bra med hösten är väl färgerna.
  // Kao

  Gilla

 15. Hösten bjuder på så många fina färger och du kan använda kameran!

  Gilla

  • Tack, Carita, det är fint beröm som gör mig glad! Har nyss kommit in från en liten promenad bara föra att rasta kroppen lite och dessa dagar är hösten verkligen till sin fördel.
   Hoppas att du är på bättringsvägen!

   Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: