Variationer kring en bro

Av: Jag

29 01, 2019

Etiketter:,

Kategori: bilder, bildserie, foto, fotografi, foton, frost, natur, photography, photos, silhuetter, träd, vinter

36 kommentarer

Bländare:f/11
Focal Length:21mm
ISO:400
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

36 kommentarer på “Variationer kring en bro”

 1. Så underbara vinter bilder.

  Gilla

 2. Ibland blir det nästan onödigt vackert ute när snön ”fastnar”. Härliga bilder!

  Gilla

  • Tack så mycket Lena! Haha, kan det vara onödigt vackert?? Jag var helt enkelt begeistrad och förtrollad och det är, som du vet, svårt att återge allt det vackra. Ögonen vet inte var de ska titta när man är mitt i det.

   Gilla

 3. Ååhhh … så vackra vinterbilder! En sån dag man bara längtar efter att få gå ut med kameran!

  Gilla

  • Stort tack Anki! Det var verkligen en sån där euforidag då glädjen spritter i en av allt det vackra. Solen tvekade men bakom molnen gav den ett behagligt ljus till vinterlandskapet.

   Gillad av 1 person

 4. Tjusiga bilder 😀

  Gilla

 5. Jättefina bilder! Ser lite grann ut som här i lördagsförmiddag. Soldis, dimmoln och väldigt vintrigt. Var ute och promenerade på en sjö i närheten då.

  Gilla

  • Det är ljuvligt med riktig vinter och snö som dekorerar träd och buskar. Soldis och dimma låter härligt, man får skynda sig ut och njuta. Tack så mycket Ilse-Marie!

   Gilla

 6. Det här var riktigt fina vinterbilder du bjöd på idag.

  Gilla

 7. Tack för dina vackra bilder Jag! Jag gillar kylan, frosten och dom vackra motiven 🙂

  Gilla

 8. Vilka vackra vinterbilder. Vet att du älskar sådana vinterdagar. Det ser väldigt kallt och stilla ut.

  Gilla

  • Tack Kristallina! Ja, det gör jag, jag njuter i fulla drag. Det var inte speciellt kallt, bara kring -9° och ett väldigt speciellt ljus med solen som kämpade bakom molnen.

   Gillad av 1 person

 9. Så vackert! Vintern är riktigt vacker – på bild 🙂

  Gilla

 10. Så vackra vinterbilder allihopa. Vilken härlig dag du hade förstår kameran fick jobba. Mjukt och trolskt ljus skapar en mystik, tänker lite Narnia.

  Gilla

  • Det var lite som ett sagolandskap, förtrollande vackert och som du skriver, det speciella ljuset. Helt underbart var det. Tack Eva för fin kommentar.

   Gilla

 11. Det bästa med vintern att man får se så vackra foton. För övrigt är jag trött på vintern nu. Tycker att det räcker för i år.

  Gilla

  • Jag har förstått att många är trötta på vintern, men för mig är just det här höjdpunkten, sen vänder det mot vår. Tack snälla Eva för att du ändå tittar på vinterfotona!

   Gillad av 1 person

 12. Så vackra vinterbilder med frosten, ljuset och träden.

  Gilla

 13. Vilka bilder och vilken härlig vinter ni verkar ha, blir avundsjuk.. Vi får lite snö sen blir det lite regn och sen lite snö igen.. Resultatet blir ett islandskap, man kan knappt gå på den tjocka buckliga isen som täcker trottoarer och gångvägar.. Det hjälper inte så värst med sand för det täcker ju inte all is.. Skulle gärna byta med dig.. Ha en fin kväll 🌃 kram Nicki

  Gilla

  • Det vädret du beskriver är inte roligt, isiga gator och trottoarer är en mardröm. Vi har verkligen haft tur med en period av mycket vackert vinterväder med mycket snö och en del dagar med frost och soliga dagar. Det är bara att njuta. Hoppas att din kväll var trevlig, jag har mest slöat efter ett tandläkarbesök.
   Kram

   Gilla

 14. the first and the last pic are my favourites, jag!

  Gilla

 15. Vackra bilder! Bilden med bänkarna är speciell eftersom den innehåller två bilder i en. En mörk och trött på bänkarna som väntar på sommar och sol innan de kommer till nytta och glädje och en ljus på björkarna och solen som skvallrar om hur vacker vintern kan vara. 🙂

  Gilla

  • Tack så mycket Inger, jag var hänförd av allt det vita, visste knappt vart jag skulle titta. Vilken fin tolkning av bänkbilden, mycket skugga blir det när man fotar i uppförsbacke och solen inte orkar ta sig genom molnen. Den fanns där ändå och gav ett vackert ljus åt sagolandskapet.

   Gillad av 1 person

 16. Så vackert! Det är sånt här jag äääälskar med vintern!
  🙂
  // Kao

  Gilla


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: