Introvert

Av: Jag

30 07, 2020

Etiketter:,

Kategori: ägg, bilder, foto, fotografi, natur, naturkonst, photography, photos, sommar

27 kommentarer

Bländare:f/8
Focal Length:55mm
ISO:360
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

27 kommentarer på “Introvert”

  1. Den ser ganska så sluten och ogenomtränglig ut, din så fint formade och vackert mönstrande sten. Ett litet konstverk.

    Gilla

    • Tack snälla Anita! Det är mysko, jag har hur mycket bilder som helst som jag skulle kunna göra inlägg om men så snubblar jag över bilden på stenen och den får det bli som visas. Men den passar bra en sån här dag då kroppen befaller vila.

      Gillad av 1 person

  2. Kan en kaffeböna vara introvert? Men om jag tänker efter så kan det va. Den ska ju malas och fixas och i slutändan ska den into magen 😀
    Skönt å sidan det är en fin bild.

    Gilla

  3. Stenen är så härligt.
    Kramar från oss

    Gilla

  4. Den ser ut som jag känner mig ibland … när jag känner djup oro känns min mage så – som en hopdragen sten …
    I övrigt är det en fin sten – hård utanpå, mjuk inuti …

    Gilla

    • En klump imagen brukar man ju säga och din är hård som en sten, en bra beskrivning. Hoppas att du inte känner så alltför ofta. Jag kan inte låta blir att fota stenar med olika uttryck, de gör sig så bra som fotoägg. Tack för din fina kommentar Anki!

      Gillad av 1 person

  5. Ja! Ett ägg igen. Det var ett tag sedan. Älskar dina rubriker. En introvert sten! Det är bara du som kommer på en sådan tanke, ha…ha…
    Väldigt snyggt!

    Gilla

    • Haha, jag tyckte att rubriken var given! Tack snälla Kristallina, det är kul att du gillar mina ägg, idag kunde jag inte låta bli när jag bläddrade bland mina foton, den bara bjöd in sig själv, trots att den är introvert och försynt. På nåt sätt hänger det ihop med att det var en tuff dag.

      Gillad av 1 person

  6. Har stenar en navel ?

    Gilla

  7. Stenkonst när den är som bäst 🙂

    Gilla

  8. Så läcker bild man stannar till och låter fantasin fara..sten kaffeböna…. introvert texte var kul! Du är bra på både bild och text!

    Gilla

  9. Ich liebe Steine, speziell die rund geformten. Dieser ist wunderschön!!!

    Gilla

  10. Einer meiner Lieblings-Bildhauer war Karl Prantl. Er hat edle Steine so wunderbar in runde Formen gebracht. https://www.albertina.at/ausstellungen/karl-prantl/

    Gilla

  11. Vacker form och färg. Slipad av tiden. Tyst, sluten – bär mycket inom sig.

    Gilla

    • Och plötsligt kommer jag att tänka på ”Stenarna skola ropa”, titeln på en bok av Ruth Rendell. Jag spanar alltid efter speciellt uttrycksfulla stenar. Tack Carita!

      Gilla


Lämna en kommentar