Återbruk

Av: Jag

07 08, 2020

Etiketter:, , ,

Kategori: bilder, foto, fotografi, foton, kläder, natur, photography, photos, sommar, växter

24 kommentarer

Bländare:f/5.6
Focal Length:55mm
ISO:500
Shutter:1/0 sek
Kamera:NIKON D5500

Synar sommarlinnet som hängt med ett tag. Hmm. Urtvättat, urblekt, flammigt…uttjänt. Men så ser jag: insidan är helt fräsch, samma färg som den mörka i det här inlägget. Ut och in fungerar älsklingslinnet en säsong till, får klippa bort tvättlappen – och visst är det väl nästan modernt med synliga sömmar? Vem ser mig på landet där jag viftar förbi på avstånd…

24 kommentarer på “Återbruk”

  1. Givetvis funkar det med återbruk! 👍

    Gillad av 1 person

  2. Låter som ett underbart linne att trivas i.

    Gillad av 1 person

  3. Det är skönt med gamla plagg som är mjuka och väl ingånga.
    Kramar från oss

    Gillad av 1 person

    • Det är väldigt skönt med äldre mjuka plagg. Såna t-tröjor har jag gott om. Men hittills har jag inte använt något plagg ut och in.
      Kramar till er!

      Gilla

  4. Vilken lycka att finna en ny sida av saken. 😁

    Gilla

  5. Super när det funkar att återanvända 🙂
    Enorm vacker bild på vallmokapslarna ❤

    Gilla

    • Tack så mycket Carina! Jag har svårt för att kasta och använder mina kläder väldigt länge så jag blev glad när jag kom på knepet med linnet.

      Gilla

  6. Vacker bild på vallmokapslarna och himla snygg bakgrund.
    Återbruk är alltid bra. Vilken tur att du upptäckte baksidan. Svårt att göra sig av med favoritplagg. Känner igen det. Ha en trevlig helg!

    Gilla

    • Det är återanvändning även i bilden, bakgrundsväxten är en växt som är torr men som står kvar för att den är dekorativ. Nu har den fått lite instuckna vallmokapslar och så blir den ännu finare. Mina plagg hänger med länge, är de bekväma så har jag svårt för att göra mig av med dem, precis som du skriver. Min älsklingsduffel är nog tjugo år gammal. Tack så mycket Kristallina och god fortsättning på helgen!

      Gillad av 1 person

  7. Jag har en klänning med sömmar utåt. Älskar bilden som representerar utåtsömnen. 😍

    Gilla

    • Vad kul att du ser sömmarna i bilden, det är återbruk även i den, med frökapslar som får pryda en gammal torr växt. Låter fint med din klänning! Tack Antonia!

      Gillad av 1 person

  8. Smart återbruk. Och en vacker bild. Också den ett slags återbruk.

    Gilla

  9. Återbruk är perfekt! Har många såna sköna linnen och t-shirt, som funkar bra så här ute på landet 🙂
    Så fin bild på frökapslarna!

    Gilla

    • Tack så mycket Anki! Frökapslarna och växten är också återbruk, det blev en helt ny prydnad på pergolabordet på så sätt. Det är perfekt med äldre plagg när man donar i trädgården och mitt bästa plagg är en gammal tunn vit herrskjorta som jag har när jag går i skogen på somrarna.

      Gillad av 1 person

  10. Vilken fin poetisk ådra du har. 🙂

    Gilla

  11. Ja jag håller med, jag slänger inte kläder om de inte är trasiga eller har stans största fläck…man kan ju alltid måla huset i den….säger hon som är gift med en yrkesmålare sedan -96 🙂 hi hi … Så vackra fröställningar, förhösten är här tyvärr… saknar värmen.

    Gilla

    • Haha, du har så rätt. Men det blir en rejäl hög med målarkläder till slut. Det börjar kännas att naturen ändrar sig, men hos oss är det nog sensommar. Jag älskar augusti när man märker förändringen, kvällarna blir mörka och man kan kura med tända ljus, kvällarna blir svalare men badvattnet är uppvärmt. Här är det väldigt varmt just nu. Tack Eva!

      Gilla


Lämna en kommentar