Oktoberljus

43 kommentarer på “Oktoberljus”

 1. Så vackra porträtt med motljus effekt. Varma och kärleksfulla! Vilket ansiktsuttryck du fått på den sista bilden, går genom kameran som man brukar säga om tv rutan men här i en kamera. WOW

  Gilla

  • Hon stod där och lekte med sin Farmor nalle, som den heter. Jag tittade upp – och såg hur hon strålade! Man måste ju passa på när motiven dyker upp, men man kan inte fresta på ett barns tålamod för mycket. Glad att jag fick till några bilder och ja, jag gillar också den bilden. Tack så hemskt mycket Eva, jag är glad att du såg alla tre bilderna, det händer att folk bara ser en!

   Gilla

 2. Verkligen jättevackra porträtt med ett härligt ljus. Det gäller att passa på både när ljuset finns och när barnen inte märker det. Du lyckades verkligen här.

  Gilla

 3. Underbara bilder på den lilla flickan. Tycker också om sista bilden.
  Kramar från Minton och mej

  Gilla

 4. Men oj, så vackert! Nästan drömlikt och hon ser ut som en ängel. Tredje bilden är min favorit eftersom man kan ana hennes profil. Det finns en alldeles fantastisk stämning i alla bilder. Helt underbara foton! Ha en trevlig söndag!

  Gilla

  • Vad glad jag bli över din kommentar Kristallina! Den här lilla är essensen av prinsessa, ängel, ballerina och allt romantiskt man kan tänka sig. Men fotona är tagna förra hösten efter en lång jobbig period med lillebrors sjukdom. Hon blev så arg vid ett tillfälle att hon fick hål kinden och fick opereras, tack och lov för duktiga kirurger. Men sen var det mysiga och lugna höstdagar med två små på landet och fotona är jag glad över. Tack det samma Kristallina!

   Gillad av 1 person

 5. Fantastiska foton – alldeles ljuvligt vackert med motljuset, som ger en alldeles speciell stämning. Läckert!

  Gilla

 6. Kanonbilder… 🙂

  Gilla

 7. Helt förtjusande. Man kan titta länge på de vackra bilderna och bara förundras. De är så vackra!

  Gilla

  • Tack så hemskt mycket Eva! Jag tycker själv om känslan i dem. De är alltså från förra hösten. Jag önskar att allt var tillbaka till normalt igen.

   Din kommentar hade hamnat i skräpet av någon märklig anledning.

   Gillad av 1 person

   • Igår när jag besvarade en del kommentarer märkte jag att de inte publicerades på resp sida. Hoppades det skulle lösa sig småningom. Det gjorde det tydligen fast svaren blev placerade i skräpposten. Det var inte roligt.

    Gilla

 8. Underbara bilder med ljuset i håret.

  Gilla

 9. Ja, vad kan jag säga som inte redan har sagts. Vackert fångat i solens skuggor. Kanske men bara kanske hade jag velat det i svart vitt. Ett hål i kinden? Snacka om temperament.

  Gilla

  • Tack så mycket Antonia! Nu är det inte solen som ger en strålande flicka, utan en lampa som satt fastklämd på fönsterbrädan, hon står framför den och för övrigt har jag bara en golvlampa tänd i rummet. Om jag minns rätt. Testade faktiskt den sista bilden i svartvitt men bestämde mig för färg. Den lilla hade en trotsperiod förra året och det råkade sig så illa i ett utbrott att hon stötte emot något så att kinden punkterades. Dramatiskt blev det, men slutet gott, ärret syns nästan inte. Samtidigt fick lillebror en allergisk reaktion på sin antibiotika så även han måste till sjukhus. Det var mycket för dem den hösten.

   Gillad av 1 person

 10. La douceur de l’enfance magnifiée par cette belle lumière..merci Jag..sourire

  Gilla

 11. Väldigt vackra bilder. Både ett fantastiskt ljus och väldigt fina korkskruvslockar. Snyggt fångat!

  Gilla

 12. Fullträff!

  /Skvitt

  Gilla

 13. Jättefin bild. Fick mig att tänka på när mina bägge två döttrar var små. 🙂

  Gilla

 14. Vad vackert fotograferat.. 😊 👍

  Gilla

 15. Men så fantastiskt vackert porträtterat. Blir alldeles varm i hjärtat ❤ Helt underbart!

  Gilla

 16. Men åh så fint du har fångat den lilla flicka med nallen i motljus! Underbart ❤

  Gilla

  • Tusen tack Annica! När jag plötsligt fick syn på hur hon strålade så var det givet att hon blev plåtad. Hon lekte framför lampan med sin nalle.

   Gillad av 1 person


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: