Igenom

Slänger in en bild medan jag funderar på nästa inlägg, velar hit och dit. Bestämmer mig för det ena och ändrar mig till det andra, bläddrar bland bilder och fortsätter vela.

27 kommentarer på “Igenom”

 1. Bilden är ett konstverk. Jag hittar inget att ta bilder på. Kanske idag.
  Kramar från oss

  Gillad av 1 person

  • Tack snälla Anki! Mitt hallfönster är tacksamt att fota igenom, om jag bara kommer ihåg att titta vid rätt tidpunkt, i eftermiddags- och kvällsljuset och om det står något framför som lyser igenom. Nu lyfte jag faktiskt dit tulpanvasen och testade. Hoppas att du får syn på något idag!
   Kramar till er

   Gillad av 3 personer

 2. Härlig bild! Som en målning – tänker jag som börjat måla lite akvarell igen efter ett långt uppehåll. Blir inspirerad!

  Gilla

 3. Kommer att tänka på vatten när jag ser bilden, men såg att det är ditt hallfönster. Fin effekt blev det! Ibland är det roligt att testa just sådana saker med glas och liknande. Känner igen mig i velandet också, ibland vet man inte vilka bilder man ska välja 🙂

  Gilla

  • Det blir en härlig effekt när solen lyser på det gröntonade fönstret. Jag har ofta någon kruka stående vid dörren på trappan och har tidigare fotat några ”genomlysningar”, men glömmer bort det mellan varven. Vad gäller velande så är det lite till och från, ibland vet jag precis vad jag vill visa, velandet gäller då ”bara” vilka bilder som ska ingå, men det är värre när jag inte vet vilket inlägget ska bli utan hoppar från den ena tanken till den andra och tillbaka, haha. Tack Ulla!

   Gillad av 1 person

 4. Väldigt snyggt! Håller med om att det ser ut som en målning. Håller också på att vela men för att jag tycker att ingenting duger till bloggen. Då hamnar det på MeWe istället. Grattis i efterskott! Önskar dig allt som du önskar dig själv.

  Gilla

  • Tack så mycket Kristallina! Det här fönstret gläder mig lite då och då när växter utifrån lyser igenom, det blir helt klart en effekt som liknar målningar. Angående att vela så är det lite så som du skriver med bloggen, när jag kollar igenom äldre bilder så undrar jag ofta varför jag inte har visat dem. Svaret blir att jag inte fann dem bra nog just då. Tack för gratulationen! Jag har invigt den fina presenten från barnen: en högtalare till bastun så att jag riktigt kan ligga där och njuta av ljudbok eller musik. Toppen. Jag önskar dig detsamma!

   Gillad av 2 personer

 5. Tack för att du gav uttryck åt vad jag själv känner just nu. Velandet, veländet;) Velar åt både vänster och höger och kors och tvärs och det värsta är att inget vettigt blir gjort.

  Du lägger ut en bild vacker som en målning, en ljuvlig symfoni av stämningsfulla färger. Tack för det!!

  Gilla

  • Det är ju det, det kommer inget vettigt ur det. En bra benämning, velände. Jag är glad över bilderna som hallfönstret under rätta ljusförhållanden gläder mig med. Visst är det jag som tar dem, kryper på knä till och med men jag vet att det har chansen att bli ett vackert resultat p.g.a. rutans struktur och färg. Stort tack Anita! Låt oss hoppas att vi snart kan rycka upp oss och sluta vela.

   Gillad av 2 personer

 6. Bilden är verkligen fin ett riktigt konstverk.. När det gäller inlägg har jag det lite svårt numera..jag trycker in diverse foton velar lite hit och dit och känner mig inte hundra nöjd med något inlägg..det är lite mer som att ”det får duga så länge” Förhoppningsvis blir det bättre eller roligare att blogga sen..ha ett fint slut på helgen nu..kram..🤗

  Gillad av 1 person

  • Tusen tack Nicki! Det är nog kanske så att det har inträtt ett slags bloggtrötthet hos alla och en var. Kanske har vi levt under så stor press så länge att luften har gått ur oss. Eller nåt. Vi får hoppas att det vänder. Söndag kväll nu, så jag önskar dig en trevlig ny vecka.
   Kram

   Gillad av 1 person

 7. Ren KONST. Impressionistisk. Skönt att titta på även utan skarpa punkter. Skön och avslappnande känsla jag får.

  Gilla

 8. Känner igen mig. Ibland går jag och gör något annat och går tillbaka och tar den magkänslan bestämmer. Både när jag fotar och redigerar. Läckert fotat genom glaset. Kreativt som vanligt.

  Gilla

  • Jättetack Eva! Dina ord värmer. Min man brukar säga just det, att jag ska låta det vila ett slag. Men fotar gör jag nog på impuls om det inte är något jag har bestämt mig för i förväg.

   Gillad av 1 person

 9. WOW!
  Mycket kreativt.

  /Skvitt

  Gilla

 10. Så läckert med blommorna bakom glasets struktur. Kreativt 🙂

  Gilla

  • Tackar! Jag fotar genom det här hallfönstret ibland, ofta när jag passerar och kvällssolen lyser igenom. Men här kom jag på att jag skulle testa med tulpanvasen.

   Gillad av 2 personer


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: